İskenderun’da Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışlarının etkili olması ile oluşan sorunları bertaraf etmek amacıyla özverili çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur suyunun deşarj olması amacıyla sokak giriş ve çıkışlarına konulan yağmursuyu ızgaralarının sağlıklı şekilde işlevini yerine getirmesi adına temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Genel Müdürlük, Hatay genelinde bütün ilçelerde vidanjör ve kombi araçlarının yardımı ile temizlik çalışmalarının sürdüğünü ve tıkanıklıkların giderildiğini kaydetti.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bilgi veren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Mustafa Kemal ve Modernevler Mahallesi genelinde yağmursuyu ızgaralarının temizlendiğini ve çıkartılan katı atıklar sonrasında tıkanıklıkların giderildiğini bildirdi.

Cadde ve sokaklarda su birikintisi oluşması ve tıkanıklık meydana gelmesi durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirim yapılması ile çözüme kavuşturulacağını hatırlatan HATSU, ekiplerin gece gündüz demeden sorunlara müdahale ederek vatandaşların rahata kavuşmasını sağladığını açıkladı.

İskenderun’da Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor İskenderun’da Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor İskenderun’da Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.