İskenderun’da Yağmursuyu Sorunları İle Mücadele Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur sularının deşarj olmayarak birikintilere neden olduğu bölgelerde çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

İskenderun ilçesi İsmet İnönü (Fener ) caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlardan gelen yağmur sorunu şikâyeti üzerine harekete geçen Genel Müdürlük, 3 noktada başlatılan ızgara yerleştirme çalışmaları kapsamında deşarjın sağlanacağı yağmursuyu hatlarının bağlantılarının yapıldığını aktardı.

Altyapı çalışması başlatılan bölgede yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının ayrı bir şekilde yerleştirilerek ileride oluşabilecek sorunların önüne geçildiğini belirten İdare, bölgede toplamda 110 metre uzunluğunda yağmursuyu hattının döşenmesinin ardından ızgara yerleştirilme yapıldığını ayrıca herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda müdahale edilmesi sağlanan muayene bacalarının da yerleştirildiğini bildirdi.

İskenderun’da Yağmursuyu Sorunları İle Mücadele Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.