İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “Evde Temizlik Hizmeti” kapsamında Gültepe’de ikamet eden engelli Orhan Mercanoğlu’ nun evinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

Yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak toplumun her kesimine ayrım yapmadan hizmet götürmekteyiz. Ekiplerimiz son olarak engelli bir vatandaşımızın evine giderek, baştan aşağı temizlik işlemi gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, engelli ve yaşlı vatandaşların evlerini temizleyerek onlara yardımcı oluyor. “diye konuştu.

Uzun süredir bu çalışmayı yaptıklarını dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Gelen talebe göre temizlik ekiplerimiz engelli ve yaşlı vatandaşların evlerine giderek temizliyor. Evde yapılması gereken bir iş varsa Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz devreye giriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu çerçevede de vatandaşlarımıza dokunan hizmetleri, kurulduğumuz günden bu yana sergiliyoruz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı önemsiyor, değer veriyoruz. Onların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için her zaman yanlarındayız” dedi.

İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

Önceki İçerikHatay Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürü’ne Devlet Övünç Madalyası
Sonraki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.