Kasaplar Odası Genel Kurulunda Sert Güven Tazeledi

İskenderun Kasaplar ve Balıkçılar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Düzenlenen kongreye Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz, HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat, Esnaf Oda Başkanları, Kasaplar ve Balıkçılar Odası üyeleri katıldı. İki liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Nevzat Sert ile Hüseyin Karakurt yarıştı.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na değinerek, “Askerlerimize başarılar diliyorum. Rabbim onları korusun. Bugün birlik ve beraberlik günü. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcıları olsun” dedi.

Kongrenin de hayırlara vesile olmasını dileyen Teksöz, her iki adaya da başarılar dileyerek, “Seçim bu iki kişiden biri kazanacak. Ama kim kazanırsa kazansın birlik ve beraberlik bozulmayacak. Hepimizi birbirimizden et alıyoruz, balık alıyoruz, tavuk alıyoruz. Buradan çıkınca herkes birbirinin yüzüne bakacak. İskenderun’a yakışan bir kongre olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Üyelerinin kendisine duyduğu güvene teşekkür eden İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert ise kongre sonrası yaptığı değerlendirmesinde; “Oda yönetimi olarak esnafımızın sorunlarını çözmek daha iyi standartlarda çalışmalarını sağlamak için ilgili kurumlar ve Esnaf Odalarımız ile birlikte devamlı iletişim halinde olduk. Bu güne kadar odamız ve üyelerimiz için nasıl mücadele ettiysem bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Bu gün buraya gelip desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

120 üyenin bulunduğu ve iki adayın yarıştığı kongrede 97 oy kullanıldı. Sandıkların açılmasının ardından yapılan sayımda 73 oy alan Nevzat Sert yeniden İskenderun Kasaplar Odası Başkanı oldu.

Kasaplar Odası Genel Kurulunda Sert Güven Tazeledi Kasaplar Odası Genel Kurulunda Sert Güven Tazeledi Kasaplar Odası Genel Kurulunda Sert Güven Tazeledi

Önceki İçerikBaşbakan Yardımcısı Recep Akdağ Hatay’da
Sonraki İçerikÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIMI YAZILI SINAVINA KATILAN ADAYLARIN DİKKATİNE
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.