Sahil Camii Çevresinde Peyzaj Çalışmaları Başladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii çevresinde peyzaj çalışmalarının başladığını belirtti.

Yapılmakta olan peyzaj çalışmalarının camiinin dokusuna uygun bir şekilde yapılacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sahil camii inşaatı hızla devam ediyor. Bizlerde belediye olarak camii çevresinde ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları başlattık. Camiinin önündeki kavşağı yeşillendirdik ve ışıklandırdık. Şimdide sahil bandında yürüyüş yolunun düzenlenmesini yapıyoruz. Bir yandan Fen İşleri müdürlüğü ekipleri yürüyüş yolunun devamı için camiinin deniz kıyısına bakan bölümünde çalışma yapıyor ”dedi.

Yürüyüş yolunun caminin arka kısmından geçecek şekilde planlandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yürüyüş yolunda ilk olarak tabana demir hasır serildi. Ardından betonlama çalışmaları başladı. Bu çalışmaların bitmesi ile birlikte yürüyüş yoluna renkli fonlu bazalt döşenecek. Bir bütün şeklinde ele alanına bölge görsel açıdan daha modern ve daha güzel hale gelecek. Nihal Atakaş Camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede camimiz tamamlanacak” diye konuştu.

Sahil Camii Çevresinde Peyzaj Çalışmaları Başladı Sahil Camii Çevresinde Peyzaj Çalışmaları Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.