Dörtyol’da Tıkanan Izgaralar Temizlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmursuyu ızgaralarının daha iyi bir şekilde işlevini yerine getirmesi amacıyla Hatay genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur yağışları sonrasında yol üzerinde herhangi bir su birikintisi olmaması ve yağmur suyunun daha kolay deşarj yapmasını sağlamak adına yağmursuyu ızgaralarının önemine vurgu yapan Genel Müdürlük, rutin bir şekilde yapılan temizlik çalışmaları sayesinde olumsuz sonuçların önüne geçilmesinin hedeflendiğini açıkladı.

Hatay genelinde olduğu gibi Dörtyol ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında bilgi veren İdare, kum, çakıl, plastik şişe gibi katı atıklar ile tıkanan ve yağmursuyu birikintisine neden olan bölgeleri tespit ederek temizleme çalışmaları yapıldığını aktardı.

Mevsimde yaşanan en önemli sorunlardan biri olan ızgara tıkanıklığı noktasında altyapının temiz ve doğru kullanılmasının önemine vurgu yapan HATSU, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarının beklendiğini kaydetti.

Dörtyol’da Tıkanan Izgaralar Temizlendi Dörtyol’da Tıkanan Izgaralar Temizlendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.