Hatay Şehitleri İçin Yardım Kampanyası Başladı

Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda canlarını vererek şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz maddi ve manevi anlamda bütün imkânları ile şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin daima yanındadır.

Bilindiği üzere Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevli iken, 09 Temmuz 2017 tarihinde İskenderun eski yolu üzerinde bulunan uygulama noktasına, PKK/PYD bölücü terör örgütü mensuplarının yaptığı hain saldırı sonucu Polis Memuru Hayrettin MENNAN, Polis Memuru Bayram BOZDOĞAN ile İl Jandarma Komutanlığında görevli iken Amanoslar kırsalında PKK/PYD bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında farklı tarihlerde J. Uzman Çavuş Salih KAYAN, J. Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz ve J. Astsubay Çavuş Niyazi ELÇİN şehit düşmüşlerdir.

Hatay halkı olarak minnet ve şükran duygularımızın bir ifadesi olması, manevi olduğu kadar maddi olarak da şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek maksadıyla Hatay Valiliği olarak Hatay genelinde bir yardım kampanyası düzenlenmiştir.

Şehitlerimizin geride kalan ailelerine destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımız 26 Mart 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen banka hesabına kampanya kapsamında bağışta bulunabileceklerdir.

Banka Adı : T.Vakıflar Bankası
Şubesi : Antakya Şubesi (S00120)
Hesap Adı : Hatay Valiliği Şehit Ailelerine Yardım Kampanyası
Hesap No : 00158007306731902
Iban No : TR56 0001 5001 5800 7306 7319 02

Önceki İçerikKüçük Metin’in Umudu ‘Uygun İlikte’
Sonraki İçerikMünir Özkul Hayatını Kaybetti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.