İskenderun Belediye Başkan Vekili Başlak Sergi Açılışına Katıldı

İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, İlk kurşun ve Atatürk Konulu resim serginin açılışına katıldı.
İskenderun Belediyesi Sanat galerisinde düzenlenen serginin açılışına İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, İskenderun Deniz Üs Komutanı Dz.Kur.Alb.Aykar Tekin,AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur,Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.
SERGİMİZ HALKIMIZA AÇIKTIR
Düzenlenen açılış öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak,”Kurtuluş Savaşının ilk kurşunun Hatay’da atılması sebebiyle böyle bir serginin İskenderun’da açılması bizleri son derece memnun etmiştir. Serginin açılmasında emeği geçenleri kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Sergimiz halkımıza açıktır” dedi.
SERGİ 29 ARALIK’A SONA ERİYOR
Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt ise serginin 29 Aralık’a kadar açık kalacağını belirterek,”Kurtuluş mücadelesinin ruhunu yeni nesillere aktarılabilmek ve tarihe şahitlik amacıyla Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş mücadelesi sırasında çekilen fotoğraflarının yer aldığı sergiye tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.
İskenderun Belediye Başkan Vekili Başlak Sergi Açılışına Katıldı İskenderun Belediye Başkan Vekili Başlak Sergi Açılışına Katıldı İskenderun Belediye Başkan Vekili Başlak Sergi Açılışına Katıldı İskenderun Belediye Başkan Vekili Başlak Sergi Açılışına Katıldı

Önceki İçerikHatay Valisi Erdal Ata, Hükümet Konağı hizmet binasını inceledi
Sonraki İçerikAd ve Soyadı Değiştirmek İsteyenlere Müjde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.