İskenderun Belediyesinden Türk Bayrağı Hassasiyeti

İskenderun Belediyesinden Yapılan açıklamada ; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunda, Doğu Akdeniz için fırtına uyarısı yapıldı.
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Doğu Akdeniz ve bölgemizde rüzgârın, 06.12.2017 Çarşamba günü sabah ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/saat) fırtına, yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiğini bildirildi.
İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Fırtınanın Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ayrıca kuvvetli fırtına uyarısı ve bölgemizde beklenen kuvvetli rüzgâr nedeni ile kentimizin farklı bölgelerinde asılı vaziyette duran Türk Bayraklarımızın (9×6 metre) yıpranmaması ve yırtılmaması için bayraklarımız tedbir amaçlı çıkartılmakta olup, kuvvetli fırtına ve rüzgârın dinmesi akabinde tekrar yerlerine asılacaktır. Ayrıca kuvvetli fırtına sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara (Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İskenderun Belediyesinden Türk Bayrağı Hassasiyeti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.