İskenderun’da Yağmur Izgaraları ve Açık Kanallarda Temizlik Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışlarının artmasıyla birlikte gün yüzüne çıkan sorunları gidermek amacıyla ekiplerin sahada seferber edildiğini duyurdu.

Yağmur yağışlarının ardından yol üzerinde bulunan kum ve katı atıkların ızgaralarda birikmesi ile oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla çalışmaların rutin bir şekilde devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, ara sokakların yanı sıra ana caddelerde yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyecek olan su birikintilerini önlemek amacıyla temizlik yapıldığını aktardı.

Bilgi veren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Modernevler ve Sakarya mahallelerinde bulunan açık kanal ile yağmursuyu ızgaralarının tamamen temizlendiğini bildirdi.

Herhangi bir sorunla ve arıza ile karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’nin aranması gerektiğini hatırlatan HATSU, çağrı merkezine yapılacak olan bildirimler sayesinde müdahalenin hızlanacağını ve koordineli olarak gerçekleşen hizmetlerin olumlu sonuçlanacağını belirtti.

İskenderun’da Yağmur Izgaraları ve Açık Kanallarda Temizlik Sürüyor İskenderun’da Yağmur Izgaraları ve Açık Kanallarda Temizlik Sürüyor İskenderun’da Yağmur Izgaraları ve Açık Kanallarda Temizlik Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.