İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve hayvanseverler tarafından açılması merakla beklenen Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Başkan Savaş’ın katıldığı törenle açıldı.

25 Kasım Cumartesi günü İskenderun’da açılan merkeze hayvansever Hataylılar yoğun ilgi gösterdi.

Sokakta kalan ve bakıma muhtaç kedilerin sağlıklı bir şekilde yaşamlarına devam edebilmeleri için büyük önem taşıyan merkezin açılış töreninde konuşan HBB Başkanı Savaş, tüm insanların içinde hayvan sevgisi taşıması gerektiğini ifade etti.

Açılışın ardından merkezi gezen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Savaş, böyle merkezlerin hem Hatay’da hem de ülkemizde artması için yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.

İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı İskenderun Kedi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.