İskenderun Belediyesi Ekipleri Sahil’de Temizlik Çalışması Yaptı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması başlattıklarını belirtti.
İskenderun Belediyemizin Temizlik İşleri, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahil bandında kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması yapıyor.
İskenderun Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında kuvvetli rüzgâr nedeni ile kırılan ve savrulan ağaç dalları ile çevreye savrulan plastik atık ve çöpleri gece gündüz demeden kaldırmaya devam ediyor.
Sokak ve caddeleri kirleten çöpleri toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü şimdi de sahile el attı.
İskenderun sahil yürüyüş yolunda çalışmaya koyulan ekipler, fırtınanın yola savurduğu kumu temizledi. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşların daha temiz bir ortamda spor yapmalarını sağlamak ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çapılan çalışma sahil güzergâhında devam etti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Belediye ekiplerimiz seferber olarak birçok cadde ve sokakta temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz çevrenin temizliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyor” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Ekipleri Sahil’de Temizlik Çalışması Yaptı İskenderun Belediyesi Ekipleri Sahil’de Temizlik Çalışması Yaptı İskenderun Belediyesi Ekipleri Sahil’de Temizlik Çalışması Yaptı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.