İskenderun 2+1 Tokiler İçin Konut Seçimleri Başladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,2+1 nitelikli Tokiler için konut seçimlerinin başladığını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşların merakla beklediği 2+1 nitelikli Tokiler için konut seçim programının açıklandığını belirterek başvuruda bulunan vatandaşların halk bankasına müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.
TOKİ SEÇİM PROGRAMI RANDEVU SAATLERİ BELİRLENDİ
Konutlar için randevu saatlerinin belirlendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımız konu ile ayrıntılı bilgileri İskenderun Belediyesinin resmi web adresinden takip edebilirler. Vatandaşlarımız 668 2+1 nitelikli Tokiler için hangi tarih ve saatte Halk Bankasına müracaatlarını belediyemizin sosyal medya adreslerinden ve internet adresinden öğrenebilirler. Konut sahibi olacak vatandaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Düğün yurdu mahallesine yapılmakta olan TOKİ konutlarının yapımının da hızla ilerlediğini belirterek,”Şuanda ilk etap çalışmaları hızla ilerliyor. İskenderun’da projeler hayat buluyor. Bu önemli proje içerisinde konutların yanı sıra okullar, parklar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarla tüm yaşam standartlarının sağlanmasını öngören yapıların yer alıyor” şeklinde konuştu.

İskenderun 2+1 Tokiler İçin Konut Seçimleri Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.