Cadde Ve Kaldırım Yıkama Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kanatlı caddesinde devam tazyikli su ile şehir merkezinde devam eden cadde ve kaldırım yıkama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ekipler, belirlenen program çerçevesinde ilçenin muhtelif mahallelerindeki cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkayarak temizliyor. Gündüz saatlerinde vatandaşlara rahatsızlık verilmemesi için, gece saatlerinde itfaiye ekipleri ve envitec personelleri cadde ve kaldırımlarda tazyikli su ile yıkama yapıyor. Daha temiz bir İskenderun için çalışmalar sürüyor” dedi.

Temizlik uygulamalarının devam edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”düzenli ve temiz caddelerimizin olması için çalışmalarımıza belli periyotlarla devam ediyoruz. Yıkama çalışmalarımız tüm cedde ve sokaklar yıkanıncaya kadar devam edecek. Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yıkanan sokaklar tozdan arındırıldığı gibi daha temiz ve hijyenik oluyor.”şeklinde konuştu.

Cadde Ve Kaldırım Yıkama Çalışmaları Devam Ediyor Cadde Ve Kaldırım Yıkama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.