İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun genelinde ilçe belediyesi tarafından yapılan kaldırım yenileme çalışmaları sırasında yapılan yanlışlar yüzünden ızgaraların katı atıklar ile tıkandığını duyurdu.

İskenderun’un muhtelif noktalarında yapılan kaldırım çalışmalarının içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına verdiği zararın had safhada olduğunu belirten Genel Müdürlük, şu ana kadar birçok ana içmesuyu şebekesi patlatılmış ve kanalizasyon ile yağmursuyu hatları çalışma sonrasında katı atıklar ile dolarak tıkanmalara sebebiyet verdiğini açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Modernevler Mahallesi’nde bulunan Şehit J. Astsubay Bekir Çelik Caddesi üzerinde İskenderun Belediyesi tarafından özen gösterilmeden yapılan kaldırım çalışmaları sırasında kum ve taş parçaları ile tıkanan yağmur ızgaralarının yağmur sonrası önemli derecede sorun yaşanmasına neden olacağını aktaran HATSU, defalarca resmi yazılar ile uyarılmasına rağmen yapılan hataların devam ettiğini ve vurdumduymaz şekilde yapılan çalışmalar nedeniyle yağmur sularının deşarj edilemeyeceğinden vatandaşların yağmur sorunları ile mağdur olacağının altını çizdi.

Servis edilen fotoğraflar ile yapılan yanlışların gözler önüne serildiğini bildiren İdare, ilçe belediyesi tarafından devam eden kaldırım çalışmalarının daha özenle yapılmasını ve aksi durumda vatandaşlara verilecek olan mağduriyetin hızlı bir şekilde önüne geçilmesini temenni ederek yapılan hataların kamuoyunun takdirine sunulduğunu ifade etti.

İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor
W

İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor İskenderun’daki Kaldırım Çalışmaları Altyapıya Zarar Veriyor

Önceki İçerikBarboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi
Sonraki İçerikİskenderun’da Çarşı Merkezi Tazyikli Su İle Yıkanmaya Başlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.