Karayılan’da Bir Metruk Yapı Daha Yıkıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla vatandaşların huzurunu ön planda tutan İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit ederek bina sahipleri ile iletişime geçiyor.
Halkın huzur ve güvenliği yanında ilçenin değişim ve gelişimi için çevrelerindeki bu tür binaları bildirmelerini isteyen yetkililer, metruk binaların tespit edilmesi ardından gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybetmeden yıkım işlemini gerekli güvenlik önlemlerini alarak gerçekleştiriyor.

Metruk yapıların yıkım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyesi olarak metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyoruz. Görüntü kirliliği yaratmasının yanı sıra sosyal risklere de yol açan binaların yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Sahipleri tarafından terk edilmiş ya da kullanılmayan bu binalar, zamanla madde bağımlıları tarafından mesken tutuluyor. Mahalle mahalle araştırarak muhtarlarımızda istişareler yaparak, vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek yasal işlemlerinin yapılması ardından yıkıyor ardından alanı ve çevresinin temizleyerek daha yaşanılabilir bir hale getiriyoruz” diye konuştu.

Karayılan’da Bir Metruk Yapı Daha Yıkıldı Karayılan’da Bir Metruk Yapı Daha Yıkıldı

Önceki İçerikTokilerde Kura Çekilişi Başlıyor
Sonraki İçerikRüzgâr teknolojileri konusunda Ar-Ge yapmak bir zorunluluktur
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.