İskenderun’da Kapsamlı Izgara Temizliği Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), artan yağmur yağışları sonrasında temizlik ve bakım çalışmalarını arttırarak tıkanmaların önüne geçildiğini duyurdu.

İskenderun ilçesinin şehir merkezinde yoğun trafiğin oluştuğu 4 ana caddenin yağmur ızgaralarında tıkanmayı önlemek amacıyla çalışma yapan HATSU Genel Müdürlüğü, yağmur yağışlarının başlaması ile birlikte gün yüzüne çıkan sorunları bertaraf etmek ve su göletlerinin oluşumunu engellemek amacıyla temizlik yapıldığını açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Şehitpamir, Ulucami, Fener ve Ziya Gökalp Caddesi’nde bulunan yağmursuyu ızgaralarının tamamında temizlik yapan HATSU, yağmur ile birlikte ızgaraların tamamen katı atıklarla tıkandığını ve deşarjın sağlanması için vidanjör ile kılavuz araçlarının 1 gün boyunca caddelerde temizlik çalışması yapıldığını aktardı.

Özellikle şehir merkezlerindeki esnaflardan ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na gelen talep üzerine hummalı çalışmalarını sürdüren HATSU ekipleri, vatandaşların memnuniyetini sağlama adına taleplere hizmetle karşılık vererek sorunların giderilmesini sağladı.

İskenderun’da Kapsamlı Izgara Temizliği Yapıldı İskenderun’da Kapsamlı Izgara Temizliği Yapıldı İskenderun’da Kapsamlı Izgara Temizliği Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.