20 Bin Öğrenciye Diş Bakım Seti Dağıtıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun genelinde yaklaşık 20 bin ilkokul öğrencisine diş bakım seti dağıtacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ve toplum sağlığı merkezinde görevli doktorlar ile birlikte İnönü İlkokulunda öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Düzenlenen dağıtım öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Eğitime her zaman destek olduk olmaya devam edeceğiz. Çocuklarda diş fırçalama alışkanlığını yaygınlaştırmak ve sağlıklı dişlere sahip olma bilincine sahip bir nesil yetiştirmek amacıyla ilçe genelindeki ilkokullarda eğitim gören öğrencilere diş bakım setlerini dağıtıyoruz. Daha öncede öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunmuştuk” dedi.

Çocuklarda diş sağlığının çok önemli olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ise,” Dişlerinizi her gün fırçalayarak, dişlerinizin sağlıklı olması için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum. Bugün ilk olarak İnönü İlkokulu’nda bu kampanyamızı başlattık. Öğrencilerimizin sağlığınız düşündüğünüz için öğrencilerimiz adına İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Umuyorum öğrencilerimizde sizlerin hediye etmiş olduğunuz bu diş fırçası ve macunu ile diş sağlıklarına daha fazla önem verecektir” diye konuştu.
20 Bin Öğrenciye Diş Bakım Seti Dağıtıldı 20 Bin Öğrenciye Diş Bakım Seti Dağıtıldı 20 Bin Öğrenciye Diş Bakım Seti Dağıtıldı

Önceki İçerikBaşkentte Hatay Günleri Başlıyor
Sonraki İçerikİskenderun Körfezinde Gökkuşağı Cümbüşü Yaşandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.