Hatay’da Fenerler Cumhuriyet İçin Yanacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü Yıldönümünün coşkusunu, maneviyatını Hatay halkına dolu dolu yaşatmak ve milli duygularımızı canlandırmak için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

ATA’YA VE SİLAH ARKADAŞLARINA SAYGI VE MİNNET YÜRÜYÜŞÜ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bizlere kazandıran, Türk milletinin ulu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle anmak için tüm Hatay halkıyla tek yürek olup fener alayı yürüyüşü yapmaya hazırlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kaybolmaya yüz tutan milli duyguları canlandırmaya, laik cumhuriyete sahip çıkmaya ve daha coşkulu yaşatmaya kararlı olan Başkan Savaş, “Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tüm hemşehrilerimizi el ele omuz omuza birlikte olmaya davet ediyorum” diyerek tüm Hatay halkını 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan bando ve mehteran takımı ile birlikte meşaleli ve Türk Bayraklı, Fener Alay’ı yürüyüşüne davet etti.

Fener alayı gerçekleştirilmek üzere toplanma alanı olacak yerler şu şekildedir;

28 Ekim Cumartesi saat 19.00’da
Dörtyol Atatürk Parkı
Samandağ 75.Yıl Parkı

29 Ekim Pazar saat 19.00’da
Antakya Vali Ürgen Alanı
İskenderun Anıt Alanı

Hatay’da Fenerler Cumhuriyet İçin Yanacak

Önceki İçerikAşık Veysel ve Gönül Gözü
Sonraki İçerikİskenderun Adliyesi’nin Yağmur Izgaraları Temizlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.