Hatsu, İskenderun Esnafının Talebine Kulak Verdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), esnafların ve vatandaşların isteklerine hizmetle karşılık vererek kanayan yaralara merhem olmayı sürdürüyor.

Yağmur ve kanalizasyon hatlarında tıkanıklık meydana gelmemesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, İskenderun Sanayi Sitesi bölgesinde esnaflardan gelen talep üzerine tıkanıklık oluşan yerleri tespit ederek temizlik çalışmasının yapılarak kötü koku sorunun giderildiğini aktardı.

İskenderun ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi Sanayi Sitesi’nde yapılan çalışma hakkında bilgi veren İdare, ana cadde üzerinde katı atıklar ile tıkanan kanalizasyon hattının vidanjör aracıyla temizlendiğini ve esnafların taşma sorunlarından kurtulduğunu bildirdi.

Esnafların ve vatandaşların memnuniyeti odaklı çalışmaların Hatay genelinde sürdüğünü ifade eden HATSU, herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na bildirimlerim yapılmasının daha hızlı bir hizmet çıtasının çizilmesine olanak verdiğini belirtti.

Hatsu, İskenderun Esnafının Talebine Kulak Verdi Hatsu, İskenderun Esnafının Talebine Kulak Verdi

Önceki İçerikHatay’da 1 haftada 4.373 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
Sonraki İçerikSonbahar Enfeksiyonlarına Karşı 10 Öneri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.