Belen’e Yeni İçmesuyu Hattı Döşendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyunun yetersiz geldiği noktalarda yapılan sondajlar ve açılan su kuyuları ile içmesuyu kapasitesinin arttırıldığını duyurdu.

Mevsimsel olarak nüfus değişkenliği ile bazı ilçelerde oluşan içmesuyu eksikliğini gidermek amacıyla İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından projeler geliştirildiğine dikkat çeken HATSU Genel Müdürlüğü, Belen ilçesi genelinde içmesuyu sorunlarına son vermek amacıyla yaptığı çalışma kapsamında kapasiteyi arttırmak amacıyla sondaj yapılarak kurulan su kuyularının 2 tanesinin devreye alındığını bildirdi.

Belen İlçesine bağlı Atik Mahallesinde yapılan çalışma ile alakalı bilgi veren İdare, ilçe merkezini ve Halilbey Mahallesini besleyecek olan 2 adet su kuyusundan sağlanan 15’lt/sn kapasiteli içmesuyunu mahallelere iletmek amacıyla 160’lık borular ile 350 metre yeni içmesuyu hattının döşendiğini aktardı.

Belen’e Yeni İçmesuyu Hattı Döşendi

Önceki İçerikEl Yıkamayı Öğretirken Kullanabileceğiniz 6 Öneri
Sonraki İçerikKahraman Şehit Sakaroğlu’nun adı Arsuz’da Caddeye Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.