Hasta Kartal Doğa Koruma Yetkililerine Teslim Edildi

Arsuz’lu balıkçılar tarafından denizde bulunan hasta kartal kurtarılarak Kaymakamımız Musa SARI’dan yardım istenmek üzere Kaymakamlığımıza getirildi. Süratle Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ile irtibat kuran Kaymakamlığımızın çağrısı üzerine ilçeye gelen yetkililere hasta Kartal Kaymakam Musa SARI, Kaymakam Adayı Fatih AYAZve kurum yetkilileri tarafından teslim edildi.

Kaymakam SARI, Kartal’ı bulup getiren balıkçılarımız Cemil kaptan ve arkadaşlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken Kartal’ın emin ellere teslim edildiğini, buradan da Osmaniye’de bulunan iyileştirme merkezine teslim edileceğini, daha sonra da doğal hayatına döndürülerek doğaya bırakılacağını ifade ederek her iki kurum yetkililerine de teşekkür ettiğini ifade etti.

Hasta Kartal Doğa Koruma Yetkililerine Teslim Edildi Hasta Kartal Doğa Koruma Yetkililerine Teslim Edildi Hasta Kartal Doğa Koruma Yetkililerine Teslim Edildi

Önceki İçerikDOST DOST DİYE AĞLAR GÖNLÜM…
Sonraki İçerikUluslararası İskenderun Körfezi Sempozyumu İSTE’de Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.