Gazeteci Kamuran İnan’ın babası, Gazi İnan Vefat Etti

Gazeteci Kamuran İnan’ın babası, Sadik İnan, Recep İnan, Nazım İnan ve Hasan Fatih İnan’ın abileri, Arsuz Karaağaç Spor Kulüp başkanı Nevzat İnan’in amcası Gazi İnan vefat etti.

Yaklaşık iki yıl önce eşi Suham İnan’ı kaybettikten sonra düşme sonucu uzun süredir rahatsız olan Gazi İnan, son altı aydır yatalak olarak yaşam mücadelesi verirken, bir hafta önce Palmiye Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm tıbbi müdahalelere cevap veremeyen Gazi İnan 68 yaşında vefat ederek tüm sevenlerini derinden üzdü.

Gazeteci Kamuran İnan’ın babası, Nazım İnan ve Hasan Fatih İnan’ın abileri, Arsuz Karaağaç Spor Kulüp başkanı Nevzat İnan’in amcası Gazi İnan’ın cenazesi bugün saat 11:00 de Karaağaç Övündük Mahallesi’ndeki evinden kaldırıldı. Cenazeye Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz, akrabaları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Merhum Gazi İnan’ın cenazesi Övündük Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında dualar eşliğinde toprağa verildi.
İnan Ailesi Yunusemre Caddesi Konarlı No:36’daki evlerinde taziyeleri kabul ediyor.

Gazeteci Kamuran İnan’ın babası, Gazi İnan Vefat Etti Gazeteci Kamuran İnan’ın babası, Gazi İnan Vefat Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.