İskenderun’da Tıkanan Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hatlarda oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla bütün mahalle ve sokaklarda kapsamlı bir tarama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Sahada görev yapan HATSU ekipleri tarafından bütün ilçelerde oluşan arızalara ve eksikliklere karşı önlemler alındığını vurgulayan Genel Müdürlük, özellikle yağmur yağışı sonrasında oluşan su birikintilerini ve tıkanmaları önlemek için yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

İskenderun ilçesinin tamamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İdare, Denizciler Mahallesi 133. Sokak’ta bulunan yağmur ızgaralarının tamamen tıkandığını tespit ederek vidanjör aracı ile temizlendiğini bildirdi.

Mevsim gereği yağışlar artmadan önlemlerini arttıran HATSU, mahalle ve sokaklarda gerek talep ve şikâyetlere göre arızalara müdahale edildiğini aktardı.

İskenderun’da Tıkanan Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor İskenderun’da Tıkanan Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.