Hatay Eczacı Odası’ndan sağlık taraması

Hatay Eczacı Odası, “Eczacılar sizinle” projesi kapsamında Belen’de Halk Sağlığı taraması yaptı. Belen Atatürk Anıtı Parkının önünde 3 Ekim 2017 ‘de öğleden sonra başlayan sağlık taraması, akşam saatlerine doğru sona erdi.
Belen geçidi üzerinde gerçekleşen Halk Sağlığı taramasına halkın yoğun ilgi göstermesi de taramada görevli olan eczacıları mutlu etti.
Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat Aközcan ve yönetim kurulu üyeleri Şekip Kirbeci, Emine Ebru Celasun, Gülsen Erten, Övgü Murt ve gönüllü eczacılar taramalarda hazır bulundu.
Tarama için gelenlerin hipertansiyon, obezite, astım, Koah, boy-kilo, tansiyon, solunum testi, kolon ve kandaki oksijen oranının ölçüldüğünü ve gerekli görüldüğü takdirde aile hekimleri ile iletişime geçildiği belirtildi.
Amaçlarının sağlık taraması yaparak halkın rutin doktor kontrollerine yönlendirmek, hastaların ilaçları düzgün ve zamanında kullanarak gerek hasta, gerekse ülke ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu belirten Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat Aközcan, düzenledikleri sağlık taramasına Belen halkın ilgisinin yoğunluğunun yerinde olduğunu belirtti.

Hatay Eczacı Odası’ndan sağlık taraması Hatay Eczacı Odası’ndan sağlık taraması

Önceki İçerikİSKENDERUN TOKİ SATIŞ İLANI YAYINLANDI
Sonraki İçerikEvde Bakım Hizmeti Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.