Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Çok Amaçlı Park Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet mahallesinde yapılan çok amaçlı kapalı semt pazarının yanına yeni çok amaçlı park yapıyor.

Başkan Seyfi Dingil, Fatih Sultan Mehmet mahallesinde Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yeni parkın yapım çalışmaları devam ediyor. Kente yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında bir süre önce Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde de yeni bir park için çalışma başlatmıştık. Parkın çevre duvarının örülmesinin ardından zemin parke döşeme çalışmaları büyük ölçüde bitti. Şimdi topraklama ve peyzaj çalışmaları yapılıyor. Aynı anda oyun gruplarının montaj çalışmaları devam ediyor” dedi.

İskenderun genelinde yeni parklar yapmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Park yapımı tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak. Park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar oluşturularak halkımızın hizmetine açılacak”diye konuştu.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Çok Amaçlı Park Yapılıyor Fatih Sultan Mehmet Mahallesine Çok Amaçlı Park Yapılıyor

Önceki İçerikErzin’de 20 Milyonluk Dev İçmesuyu Projesi Sürüyor
Sonraki İçerikMedeniyetler Korosu Aya İrini Konserine Hazır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.