İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ

İskenderun Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, evde sağlık hizmeti projesini hayata geçirerek ihtiyaç duyan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların sağlık kontrollerini evinde yapmaya devam ediyor.
Bir araç ve 2 kişilik sağlık personelinin yaşlı vatandaşların genel sağlık kontrollerini gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Eğitim, spor ve sağlık hizmetleri çağdaş yaşamın en önemli şartı. Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle yatağa mahkûm, evinden çıkamayan, bir sağlık merkezine ulaşamayan çok sayıda vatandaşımız var. Bu hastalarımızın büyük çoğunluğu, günlük tedavi ve bakıma muhtaçlar. Onlara belediyemizin şefkat elini dün ulaştırıyorduk, bugün de yarın da ulaştıracağız” diye konuştu.
Özellikle yaşlı ve kimsesiz vatandaşları hiçbir konuda ihmal etmediklerini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil “Evde Sağlık Hizmeti kapsamında sağlık personelimiz, hekimlerce planlanan tedavilere destek amacıyla tansiyon ölçümü, pansuman, serum takma, sonda takma ve hemşirelik hizmetlerini yerine getiriyor. Halkımıza her konuda hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.