İsmet İnönü Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı Entegre (Battı-Çıktı) Projesi İstişare Toplantısı Yapıldı

İsmet İnönü Medyanı (PAC) ile Tayfur Sökmen Bulvarı Entegre (Battı-Çıktı) Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın başkanlığında bir istişare toplantısı yapıldı.

İskenderun Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Çetinkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Büyükşehir Belediyesi Birim Amirleri, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Erol Akın hazır bulundu.

Toplantı esnasında, İsmet İnönü Meydanı (PAC) ile Tayfur Sökmen Bulvarı Entegre (Battı-Çıktı) Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, alternatif yol güzergâhları, trafik ile ilgili yaşanan veya yaşanması muhtemel sorunlar v.b. konular hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mağduriyetine mahal verilmemesi bakımından yapılabilecek teknik müdahaleler ile diğer düzenlemelerin istişaresi yapıldı.

İsmet İnönü Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı Entegre (Battı-Çıktı) Projesi İstişare Toplantısı Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.