Tbmm İdare Amiri Orhan Karasayar’dan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Milletvekilimizle her zaman istişare halindeyiz. Bizlerin tek bir amacı var İskenderun halkına hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oldular. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ” dedi.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek,” Genelde hükümetimiz, yerel belediyemiz İskenderun ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara’da sürekli projeleri takip ediyoruz. İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halindeyiz. Elbirliği ile aziz milletimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Ziyarete AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Tbmm İdare Amiri Orhan Karasayar’dan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret Tbmm İdare Amiri Orhan Karasayar’dan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret Tbmm İdare Amiri Orhan Karasayar’dan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

Önceki İçerikSıcak Hava Dalgası Geliyor
Sonraki İçerikİSTE’e 75 bin EURO’luk ERASMUS desteği geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.