30 Ağustos Zafer Bayramının 95 ‘inci yıldönümü Arsuz’da kutlandı

Şanlı Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan , her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanıyla dolu , 30 Ağustos Zafer Bayramının 95 ‘inci yıldönümü Arsuz’da kutlandı.

Kutlama programına; Arsuz Kaymakamı Musa SARI , Garnizon Komutanı Albay Cengiz ÇOBAN, Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA , Uluçınar Özel Eğitim Kamp Komutanı Yarbay Ünsal KIZIL , İlçe Emniyet Müdürü Halil KARABACAK ,İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin ALBAYRAK ,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri , Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli , Mahalle Muhtarları çok sayıda vatandaş katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 95 ‘inci yıldönümü Arsuz’da kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramının 95 ‘inci yıldönümü Arsuz’da kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramının 95 ‘inci yıldönümü Arsuz’da kutlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.