Kurban Bayramı Öncesi Tedbirler Alındı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesinde içmesuyunun iletilmesi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına tedbirlerin alındığını bildirdi.

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara içmesuyunu sağlıklı şekilde iletilmesi adına kent genelinde tedbirlerin sıkı tutulduğunu aktaran Genel Müdürlük, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından kent genelinde içmesuyu ileten tüm noktalarda bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını kaydetti.

İçmesuyu terfi istasyonları, içmesuyu depoları ile faaliyette olan tüm kuyularda bulunan elektrik sistemleri, dalgıç motorları ve motopomplarda bakım çalışması yapıldığını bildiren HATSU, mevcut jeneratörlerde de revizyon çalışmaları yapıldığını aktararak, bayram süresince de içmesuyunun iletildiği noktalarda 7 mobil arıza ekibi kent genelinde vardiyalı şekilde 24 saat boyunca teyakkuzda olacağını vurguladı.

Ayrıca HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Antakya Serinyol Terfi Merkezi ile Saraycık Terfi Merkezi’nde yapımı devam eden elektrik, inşaat ve mekanik çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmanın son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

HATSU’nun uzman teknik kadrosuyla birlikte yapılan çalışmaların detaylarını alan Genel Müdür Çaparali, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Kurban Bayramı Öncesi Tedbirler Alındı Kurban Bayramı Öncesi Tedbirler Alındı Kurban Bayramı Öncesi Tedbirler Alındı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.