İskenderun Belediyesinden Azganlık’a Yeni Çocuk Parkı

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ve bunların yanı sıra yeni parkların yapımı devam ediyor.
Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Azganlık Mahallesi Yukarı Cami yanında yeni bir çocuk parkı yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çocuklarımızın boş zamanlarını daha güzel bir şekilde değerlendirebilmesi için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin hemen hemen her mahallesine vatandaşlarımızın dinlenebileceği park alanları yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. İhtiyacı olan mahalle ve sokaklarda boş alan bulunması halinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yeni yapılan parkların sadece çocuklara yönelik olmadığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Parkın içinde çocuk oyun grupları, fitnes aletleri ve oturma alanları yapılmaktadır. Oyun gruplarının altına çocukların zarar görmemesi için sünger döşenmektedir. Çok amaçlı yapılan parkta dinlenme alanları ve ağaçlandırma çalışmaları yapılarak kısa süre içinde hizmete açılması hedefleniyor” diye konuştu.

İskenderun Belediyesinden Azganlık’a Yeni Çocuk Parkı İskenderun Belediyesinden Azganlık’a Yeni Çocuk Parkı İskenderun Belediyesinden Azganlık’a Yeni Çocuk Parkı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.