İskenderun kurban satış yeri hazırlıkları devam ediyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik şartlarda alabilmeleri için İskenderun Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi hal pazarı yanındaki alanda oluşturulan kurban satış yeri alanında gerekli çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kurban Bayramı nedeni ile Akçay Mahallesi hal pazarı yanından ki alanda Kurban Satış Yeri için hazırlıklar son aşamaya geldi. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz bir yandan araç park yerlerini düzenlerken diğer yandan da yönlendirme levhalarını yerleştiriyor. Ayrıca alanda aydınlatma direkleri dikiliyor, çevreye güvenlik bariyerleri yerleştiriyor” dedi.

Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri noktasından ellerinden gelen tüm çalışmaları yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ” Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesini sağlamaktır. Kurban satış yerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri hijyenik ortamlar hazırlanırken, kurban satıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda da gerekli düzenlemeler yapılacak” diye konuştu.

İskenderun kurban satış yeri hazırlıkları devam ediyor İskenderun kurban satış yeri hazırlıkları devam ediyor İskenderun kurban satış yeri hazırlıkları devam ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.