Fener Caddesinde Ağaç ve Çiçeklendirme Çalışması Yapılıyor

İskenderun belediyesi park bahçe müdürlüğü ekiplerince fener caddesinde orta refüj düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç ve çiçeklendirme çalışması yapılıyor.

Daha yeşil bir İskenderun için çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu çerçevede park bahçe müdürlüğü ekiplerimiz yolların orta kısmında bulunan refüjlerde yeşillendirme çalışması yapıyor. Fener caddesinde de bulunan refüjlerin taşları yenilenerek, ağaç dikilip çiçek ekildi. Daha güzel daha yeşil bir görünüm için peyzaj çalışmaları yapan Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin işlek noktaları başta olmak üzere kavşak, orta refüj ve park gibi ortak kullanım alanlarında titiz bir şekilde çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştiriyor” dedi.

Ekiplerin, ilçe genelinde çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızıyla sürdüreceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kentin birçok noktasında çeşitli park, bahçe ve yeşil alanlarının bakımı yapıldı ve çiçek dikimleri gerçekleştirildi. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik vermeye devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kenttin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor” diye konuştu.

Fener Caddesinde Ağaç ve Çiçeklendirme Çalışması Yapılıyor Fener Caddesinde Ağaç ve Çiçeklendirme Çalışması Yapılıyor

Önceki İçerikİskenderun kurban satış yeri hazırlıkları devam ediyor
Sonraki İçerikHbb “Doğa İçin Buluşuyoruz” Etkinliğine Hazırlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.