Hatsu, Kaçak Su Kullananlara Göz Açtırmıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelindeki kaçak su kullanımına son vermek amacıyla usulsüz su kullanımına yönelik mücadelesinin sürdürüyor.

Su kullanımındaki haksızlığı ile abone olan vatandaşların su faturasındaki maliyetlerinin artmasını önlemek için kaçak ve usulsüz su kullanımına yönelik mücadele eden HATSU, içmesuyu aboneliği yaptırmadan ev ile iş yerlerinde kaçak su kullananların tespitini sağlamak adına ekiplerin hummalı çalışmalar yarattığını kaydetti.

Kaçak ve usulsüz su kullanımının önüne geçerek su kesintilerinin de önüne geçildiğinin altını çizen İdare, Kaçak su kullanımının 3 yıla kadar hapis ve para cezasının olduğunu hatırlatan HATSU, usulsüz su kullanımlarını “444 11 44” numaralı telefonun yanı sıra www.hatsu.gov.tr Kaçak Su İhbar Formu’na veya en yakın HATSU hizmet binalarına da bildirilebileceğini kaydetti.

Abone bağlantısı olmayan vatandaşların HATSU Hizmet Binaları’na gelerek abone bağlantıları için başvuruda bulunmaları konusunda çağrıda bulunan Genel Müdürlük, 2017 Ocak ve Temmuz ayları arasında 15 ilçede toplamda 2 bin 300 adet kaçak su kullanıldığı saptanıp gerekli yasal işlemlerin yapıldığını aktardı.

Hatsu, Kaçak Su Kullananlara Göz Açtırmıyor Hatsu, Kaçak Su Kullananlara Göz Açtırmıyor Hatsu, Kaçak Su Kullananlara Göz Açtırmıyor Hatsu, Kaçak Su Kullananlara Göz Açtırmıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.