Sahil Cami İnşaatı Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin kaba inşaatının tamamlandığını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sahil cami projesi görüldüğü gibi hızla devam ediyor. Caminin kaba inşaatı minarelerinin yapılması ile tamamlandı. Betonarme çalışmalarının ardından inşaatta ince çalışmalara geçildi. Şimdi cami dış cephesine beyaz mermer döşeniyor. Bahçe duvarı için çalışma sürüyor. Kubbe kısmına siyah titanyum yerleştirilecek. Şadırvanının yapımının ardından iç cephede çalışmalar devam edecek” dedi.

Camii yapımının hızla devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sahil camii projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak. Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyor, çalışmaları yerinde inceliyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor. Caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede camimiz tamamlanacak” diye konuştu.

Sahil Cami İnşaatı Devam Ediyor Sahil Cami İnşaatı Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.