Sakarya Çok Amaçlı Semt Pazarı Bitmek Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarının hızla devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ile birlikte Sakarya Mahallesinde devam eden çok amaçlı semt pazarı projesini yerinde inceledi. 4 FARKLI NOKTAYA PAZAR YERİ İlk etapta İskenderun’da dört farkı noktaya semt pazarının yapılacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu projelerin ilki bilindiği üzere Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde başlamıştı.

Bu proje tamamlanmak üzere. Çok amaçlı semt pazarı projelerimizin ikinci ise Sakarya’daki projemiz. Bu projemizde hızla devam ediyor. Kısa bir süre sonra yapım çalışmaları bitecek. Halkımızın ve Pazar esnafımızın hizmetine açılacak. Çalışmalar hızlı ve titiz bir şekilde sürüyor ”dedi. ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR Sürekli denetimler yaparak çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Şuan da pazarın üst kısmı tamamen kapandı. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek. İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek “diye konuştu.

Sakarya Çok Amaçlı Semt Pazarı Bitmek Üzere Sakarya Çok Amaçlı Semt Pazarı Bitmek Üzere

Önceki İçerikSÖZDE HÜZÜN DOLU BİR ŞARKIYDI
Sonraki İçerikRenkli Sebze ve Meyveleri Tüketin
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.