Hatsu, “Yağmur Izgaraları Çöp Alanları Değildir”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hatlarda oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla bütün mahalle ve sokaklarda kapsamlı bir taramanın devam ettiğini ve yanlış kullanım sonrasında oluşan tıkanıklıkların vatandaşları hayrete düşürdüğünü duyurdu.

Sahada görev yapan HATSU ekipleri tarafından bütün ilçelerde oluşan arızalara ve eksikliklere karşı önlemler alındığını vurgulayan Genel Müdürlük, özellikle yağmur yağışı sonrasında oluşan su birikintilerini ve ızgaralara atılan katı atıklardan dolayı oluşan tıkanmaları önlemek için yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Belen ilçesinin ana caddelerinde yağmursuyu ızgaralarından gelen şikayet üzerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İdare, Muhlisali Mahallesi anayolu üzerinde bulunan yağmur ızgaralarının katı atık, plastik şişe, taş ve kumlarla tamamen tıkandığını tespit ederek temizlendiğini bildirdi.

Bölge sakinlerinin kullanım açısından daha duyarlı olması gerektiğini bildiren HATSU, yağmursuyu ızgaralarının çöplük gibi kullanılmamasını ve katı atıkların ızgaraların içine atılmaması hususunda temennilerde bulundu.

Hatsu, “Yağmur Izgaraları Çöp Alanları Değildir” Hatsu, “Yağmur Izgaraları Çöp Alanları Değildir”

Önceki İçerikHatay’da, 2017 Haziran ayında 1.572 konut satıldı
Sonraki İçerikGenelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.