Rafet El Roman Konserini Sonay İnteraktif Medya Ajansı Tanıtacak

İlklerin öncüsü Asi Medya Organizasyon’dan yine ses getirecek bir proje ile geliyor.

Asi Medya Organizasyon , Barış ve Kardeşliğin şehri Hatay ve İskenderun’da organize ettiği Kültür ve Sanat etkinliklerinde hep bir adım önde çizgisiyle fark yaratmaya devam ediyor.

Asi Medya Organizasyon, Sonay İnteraktif Medya Ajansıyla RAFET EL ROMAN konseri için sosyal medya Anlaşması imzaladı.

RAFET EL ROMAN’ın İskenderun’da yapacağı konserini Sonay İnteraktif Medya Ajansı bünyesinde bulunan İskenderunhaber.com, Antakyahaber.com.tr ve Hatayrehber.com sitelerinde ve sosyal medyalarında video ve görsel içerik anlaşması gerçekleşti.

Hatay’ın en büyük sosyal medya hesapları ile Hatay da en fazla kitleye ulaşma özelliğini bünyesinde barındıran Sonay İnteraktif Medya Ajansı, Rafet El Roman konseri tanıtımını gerçekleştirecek.

Bünyesinde barındırdığı birçok tescilli markası ile sosyal medya alanında hesapları bulunan Sonay İnteraktif Medya Ajansı ,Asi Medyanın İskenderun’a getireceği Rafet El Roman konseri için çalışmalara başladı.

Asi Medya Organizasyon ve Sonay İnteraktif Medya Ajansı farkıyla ; Rafet El Roman konseri 20 Ağustos Pazar saat 21.00 ‘de Simya Okulları Kır Alanında çok özel repertuvarıyla hayranlarıyla buluşacak.

Etkinliklerden haberdar olmak için bizi takip edin

Rafet El Roman Konserini Sonay İnteraktif Medya Ajansı Tanıtacak Rafet El Roman Konserini Sonay İnteraktif Medya Ajansı Tanıtacak

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.