Kamusal Düzeni Bozan Araçlar Çekiliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, halkın huzur ve refahı için kanunların verdiği görev ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Kamusal düzeni sağlamak amacıyla seyyar satıcı ve dilencilere fırsat vermeyen HBB zabıtası, bu çalışmalarıyla halkın huzurunu sağlarken yanlış park etme ve toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, merkezi noktalarda gerçekleştirdiği uygulamalar ile yanlış park etmeyi engellemek amacıyla tespit edilen unsurlar hakkında işlemler başlattı. Sürücüleri bilinçlendirirken araçların çekilmesini sağlayan ekipler, öte yandan toplu taşıma görevi üstlenen halk otobüslerinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlama konusunda üstün hassasiyet göstererek otobüslerde kontrollerde bulundu. Araçların genel temizlik konusunda bir takım incelemelerde bulunarak, evrak sorgulama işlemleri gerçekleştirdi.

Kamusal Düzeni Bozan Araçlar Çekiliyor Kamusal Düzeni Bozan Araçlar Çekiliyor Kamusal Düzeni Bozan Araçlar Çekiliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.