Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi Çevresi Asfaltlandı

İskenderun Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi çevresindeki ana yolda asfalt çalışması yaptık. Ana bir güzergâh olan bu yol vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılıyordu. Kentin birçok noktasında devam eden asfalt çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunuluyor” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“İskenderun’umuzun eksiklerini gidermek için kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz bu doğrultuda yeni yolları hayata geçiriyor, eksikleri ve yetersiz görülen noktaları da tespit ediyor. Belirlenen ve sorun haline gelmeden müdahale ettiğimiz bu yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu çalışmalar ile yollarımız daha güzel, daha sağlıklı ve kullanışlı hale getiriyoruz” diye konuştu.

Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi Çevresi Asfaltlandı Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi Çevresi Asfaltlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.