İskenderun Off Road Grubundan Çifte Kupa Zaferi

İskenderun Off Road Grubu, 15-16 Temmuz da Niğde’de Ömer Halisdemir adına düzenlenen Off Road yarışlarında birincilik ve dördüncülük kupalarını havaya kaldırarak İskenderun’a döndü.

Yaklaşık 20 kulüpten 50’nin üzerinde aracın katıldığı yarışlarda, İSKOFF üyesi Murat SEVER ve Önder KESKİN ikilisi S1 sınıfında birinciliği alırken, Uğur YAZGAN ve Okan KESKİN ikilisi S1 sınıfında dördüncülük kupasını aldı. Bayanlar klasmanında ise Aliye SEVER dördüncülük kupasını kaldırarak İskenderun’un gururu oldular.

İskenderun Off Road Grubu kendi kısıtlı imkanları ile, bu tür yerel yarışlarda gösterilen başarıları ile, İskenderun’un tanıtımı konusunda, bir sivil toplum örgütü olarak, üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirme örneği ortaya koymuştur.

Yeterli desteğin sağlanması halinde daha iyi derecelere ve başarılara imza atabileceğimizi ifade etmek isteriz. Bu tür etkinliklerde sahnede objektiflere hedef olunması, ulusal basında İskenderun adının telafuz edilmesinin, bölgenin tanıtımı ve imajı bakımından olumlu etkiler yaratacağına inanmaktayız. Bunun yanında off road sporunun bölgemizde geliştirilmesi ve yeni genç kuşaklara yol gösterici olması bakımından bu tür kulüplerin ve etkinliklerin destek görmesinin önemli olduğunu düşünmekteyiz.
Menderes ŞEREFLİŞAN
İskenderun Off Road Grubu

İskenderun Off Road Grubundan Çifte Kupa Zaferi İskenderun Off Road Grubundan Çifte Kupa Zaferi İskenderun Off Road Grubundan Çifte Kupa Zaferi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.