Başkan Nazım Culha, darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaretinde bulundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe protokolü ve şehit aileleri ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı etkinlikleri kapsamında şehitliği ziyaret etti. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve törene katılanlar İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez’in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, çiçek bıraktı. Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla Asri Mezarlığı’nda düzenlenen şehitlik ziyaretinde Başkan Culha’nın evlatlarının mezarı başında dua eden şehit aileleri ile de sohbet ederek, acılarına ortak olması dikkatlerden kaçmadı.

Vatan ve bayrak uğuruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anan Başkan Culha, ” Ülkenin geleceği için, demokrasi ve Cumhuriyet için canını feda eden askerlerimiz, polislerimiz ve sivil halkımıza Allah’tan rahmet diliyor, şükran ve minnet borcumuzu ifade ediyoruz. Ruhları şadolsun, mekanları cennet olsun. Milletimizin Cumhuriyeti, demokrasiyi ve adaleti koruma iradesinin karşısında hiçbir hain plan, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır” dedi.

Şehitlik ziyaretinin ardından, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ilçe protokolü şehit ve gazi aileleri ile birlikte öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Nazım Culha, darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaretinde bulundu Başkan Nazım Culha, darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaretinde bulundu Başkan Nazım Culha, darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaretinde bulundu Başkan Nazım Culha, darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla şehitlik ziyaretinde bulundu

Önceki İçerikDoğu Akdeniz Üniversitesi %50 Burs Seçenekleriyle Sizleri Bekliyor
Sonraki İçerikİTSO’da Mal ve Hizmet ihracatlarında E-Fatura Süreci Eğitimi düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.