Cumhuriyet Meydanına Yapılan Saat Kulesi Bitme Aşamasında

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhuriyet Meydanına yapılmakta olan saat kulesinin kurulum çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk’tan bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bilindiği üzere Cumhuriyet meydanında düzenleme ve saat kulesi yapımı için çalışma başlatmıştık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Zemin çalışmasının ardından 5 parçadan oluşan saat kulesinin ankraj çalışmaları yapılıyor.8 Metre yükseklinde olacak saat kulesi şimdiden büyük bir ilgi çekiyor. İskenderun’un simgelerinden biri olacak bu çalışma kısa bir sürede tamamlanacak. İskenderun şehir merkezini daha modern daha güzel hale getirmek için çalışmalar devam edecek” dedi.

Saat kulesinin yapımının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesinin yapılacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Cumhuriyet meydanında çiçeklendirme, peyzaj çalışması yapacak. Özel mermer dökümden yapılmakta olan saat kulesinin 4 yüzünde de saat olacak. Gerekli ayarlamalar şuanda yapılıyor. Işıklandırma ve elektrik aksamlarının yapılmasının ardından saat kulesinin yapımı tamamlanacak ”diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanına Yapılan Saat Kulesi Bitme Aşamasında Cumhuriyet Meydanına Yapılan Saat Kulesi Bitme Aşamasında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.