İskenderun İbrahim Karaoğlan Caddesi Servis yolu asfaltlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından, İskenderun İbrahim Karaoğlan Caddesi Servis yoluna asfaltlama çalışması başlatıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Asfaltsız Yol Kalmayacak’ sözüyle yola çıkan ekipler, il genelinde gerçekleştirdikleri birbirinden nitelikli asfaltlama çalışmaları ile halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Okul servisleri ile toplu taşıma araçlarının sıklıkla kullandığı İskenderun Karaoğlan Caddesi’nde trafiği rahatlatmak ve daha güvenli ulaşım ortamı yaratmak amacıyla başlatılan çalışmaların en kısa zamanda biteceğini belirten yetkililer,İskenderun Katlı Kavşak’ı ile Deniz Er Eğitim Alayı arasındaki 2 kilometrelik yolun asfalt ile buluşacağını belirtti.

İskenderun İbrahim Karaoğlan Caddesi Servis yolu asfaltlandı İskenderun İbrahim Karaoğlan Caddesi Servis yolu asfaltlandı

Önceki İçerikRamazan sonrasında beslenmeye dikkat
Sonraki İçerikHatay’da Dev Uyuşturucu Operasyonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.