Hbb Ekipleri Babaları Yalnız Bırakmadı

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıran projeleri hayata geçirmesiyle kentin dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu konuda attığı somut adımları her geçen gün güçlendiriyor.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insanı merkeze alan sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’, kurulduğu günden bu yana geçen süre zarfında gerçekleştirdiği hizmetleriyle Hatay halkından takdir toplamaya devam ediyor.

Babalar Günü dolayısıyla kent genelinde eli öpülesi babaları yalnız bırakmayan HBB ekipleri, bu anlamlı günün kahramanlarının mutluluğuna ortak oldu. HBB ekiplerinin ziyareti ve hediyeleriyle mutlu olan babaların yaşadığı heyecan ve sevinç görülmeye değerdi.

Hatırlanmanın kendileri için büyük anlam ifade ettiğini belirten Hataylı babalar, bu anlamlı günün organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Hbb Ekipleri Babaları Yalnız Bırakmadı Hbb Ekipleri Babaları Yalnız Bırakmadı

Önceki İçerikHBB Kent Konseyi yönetimi İTSO’da toplantı düzenledi
Sonraki İçerikRamazan Etkinlikleri Arsuzlular İle Buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.