İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde asfalt yama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İlçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında bir yandan yolları sıcak asfalt ile kaplıyor diğer yandan yolunda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Başkan Seyfi Dingil, yol iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini belirterek,” Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. İskenderun Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikArsuz’a iki kültür merkezi
Sonraki İçerik19 Haziran Hatay FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.