Barbaros Mahallesinde Asfalt Çalışmaları devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.
Barbaros Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil,”Barbaros Mahallesinde yolları sıcak asfalt ile kaplıyor. İskenderun Belediyesi olarak ilçenin çeşitli sokaklarında asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken bir yandan da ihtiyaç olan bölgelere parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. İskenderun Belediyesi olarak ilçede yoğun bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Asfalt kaplama çalışmaları da tamamlanan yollar mahalle sakinlerinin hizmetine açılıyor” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Halkımızın daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak bizim önceliğimizdir. Asfaltlama çalışmaları da hem araç kullanımı, hem de insanlarımızın sokaklardaki rahatlığı için gerekli. İlçemizde bugüne kadar yoğun bir şekilde devam eden asfaltlama çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

Barbaros Mahallesinde Asfalt Çalışmaları devam Ediyor Barbaros Mahallesinde Asfalt Çalışmaları devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.