Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın

İskenderun başta olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerinde hizmet veren Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İş sağlığı ve güvenliği anlayışı ve çevresel etkilerin kontrolü anlayışının benimsenmesi ve pekişmesi konularında katkı sağlamak amacıyla hizmet vermektedir.

Sarp Laboratuvarı; TS EN ISO/IEC 17025:2012 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarının Yeterliliği İçin Genel Şartları uluslararası standardın gereklerini karşılayan üst düzey kaliteyi müşterilerine hizmet vermeyi taahhüt etmektedir.

Sarp Laboratuvarı, Deneyimli Laboratuvar personeli, konusunda uzmanlaşmış saha personeli ile müşteriye verilen deney ve ölçümleme hizmetlerinin kalitesini sağlamak adına, laboratuvar yeterliliğinin gereklerini sürekli kontrol altında tutarak, düzenlenen yeterlilik deneylerine iştirak etmektedir.

Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı Genel Müdürü Şebnem Sarb Yaptığı Açıklamada; İş Hijyeni Ölçüm, Test ve Analizi Yapan Laboratuvarlar Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayınlandığını ve Yönetmeliğin amacının; çalışma ortamındaki kişisel maruziyetlere veya çalışma ortamına yönelik fiziksel, kimyasal ve biyolojik etkenlerle ilgili iş hijyeni ölçüm, test ve analizleri yapılarak özel veya kamuya ait kurum ve kuruluş laboratuvarlarının yetkilendirilmesine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesi olduğu bildirildi.

Çevresel ölçümler kapsamına giren; baca gazı emisyon, imisyon, su ve atık su analiz, atık ve arıtma çamuru analiz, akustik ve çevresel gürültü, çevresel titreşim, gürültü ve hava kalitesi modellemesi ölçüm hizmetlerinin çalışma konuları olduğunu belirtti.

Şebnem Sarb ,Çözüm ortaklarının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ölçüm öncesi, ölçüm sırasında ve ölçüm sonrası tüm teknik ve danışmanlık desteğini SARP ölçüm olarak sağlandığını, Yasal Mevzuatlar gereği çalışma ortamında bulunan ve kullanılan Basınçlı kaplar, Kaldırma Ekipmanları, Elektrik Tesisat, Topraklama ve Paratoner kontrolleri yönetmeliklerde belirtildiği sürelerde yapılmak zorunda olduğunu belirtti.

İş Hijyen Ölçümleri;

Kişisel Solunabilir Tozların Konsantrasyonu Ölçümü
İşyeri Ortamı Solunabilir Tozların Konsantrasyonu Ölçümü
Kişisel Gürültü Maruziyeti Ölçümü
İşyeri Ortamı Gürültü ölçümleri Ölçümü
Kişisel Titreşim Maruziyeti Ölçümü
Havadaki Kurşun Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işye ri ortamı)
Havadaki Sülfürik Asit Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Amonyak Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Formaldehit Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Benzen Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Toluen Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Ksilen Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Hekzan Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Arsenik Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Havadaki Civa Konsantrasyonu Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Toz içerisindeki serbest silis analizi Ölçümü (kişisel ve işyeri ortamı)
Renk Karşılaştırma Metodu ile Gaz ve Buhar Konsantrasyonu Ölçümü
Aydınlatma Ölçümü
Termal Konfor Ölçümü
Manyetik Alan Ölçümleri
Radyasyon Ölçümleri
Asbest Ölçüm ve Numune Alma İşlemleri

Adres    : Çay Mahallesi 99 Sokak No:1 K:4 Daire:7 İskenderun / HATAY
Telefon : 0 326 612 10 30
GSM      : 0553 052 74 12 -0553 052 74 09 – 0533 090 76 54
Web      : sarpanaliz.com
Mail       : bilgi@sarpanaliz.com – sarplimited@gmail.com

Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın

Sarp Ölçüm Test ve Analiz Laboratuvarı İle İş Yerinizin Ölçümlerini Yaptırmayı Unutmayın

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.