Nöral Terapiyle Ağrılarınızdan Kurtulun

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Özgür Elçim’in uygulamış olduğu nöral terapi seanslarına başlayan Ela Koçuk, altı seans sonra şiddetli baş ağrısı ataklarından tamamen kurtuldu.

“Ağrılarımı unuttum”

Uzun süreden bu yana ağrılarla baş etmeye çalıştığını belirten Ela Koçuk, altı seans sonra ağrılarının sona erdiğini ifade ederek, “Yaklaşık altı yıldan bu yana yoğun bir baş ağrısı çekiyorum. Atağım tuttuğu zaman, acillik oluyordum. Ağrı kesici iğneler yapılmasına rağmen, iki gün ağrılarım devam ediyordu. Baş ağrısı aynı zamanda mideme vuruyor ve halsizliğe neden oluyordu. Son çare nöral terapiyi araştırdım. Daha sonra Doktor Özgür Elçim’le görüştük ve terapiye başladık. Yaklaşık altı seanstan sonra terapinin faydasını görmeye başladım. Ataklar azalmaya başladı. Gebelik düşünüyorum, ilaç kullanamayacağım için sıkıntı olacaktı. Şuan ağrılarım sonra erdi diyebilirim. Son seansım iki hafta önce olmasına rağmen hiç atak geçirmedim. Doktoruma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Nöral terapinin yan etkisi bulunmamaktadır”

Nöral terapinin uygulandığı alanlar ve tedavi şekli hakkında bilgiler veren Dr. Özgür Elçim , “Nöral terapi uyguladığımız hastalarımızın çoğu; geçmeyen baş, bel, boyun ağrılarından dolayı çeşitli polikliniklere başvurmuş ve farklı tedaviler uygulanmış, ancak bu tedavilerden fayda görmemiş hastalardır. Muayene ve tetkikler sonrası, hastalara uyguladığımız nöral terapi ile hastalarımız, ağrılarından büyük ölçüde kurtulmaktadır. Tedavinin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Tedavi, haftada 1 veya 2 seans halinde, genellikle en fazla 10 seans sürer. Uygulamanın geri dönüşümü, hastalar ve bizim için çok sevindirici olmaktadır” şeklinde konuştu.

Nöral Terapiyle Ağrılarınızdan Kurtulun Nöral Terapiyle Ağrılarınızdan Kurtulun

Önceki İçerikGezi Eylemleri’nde hayatlarını kaybedenler 4. Yılında anıldı
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerle iftar yemeğinde bir araya geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.